Timetable

Kern van de programmering van Jazz te Gast 2017 is de ‘Green House’: een artistieke kookpot die wordt opgediend op vier speciaal daarvoor ingeruimde ‘groene podia’. Dave Douglas, Reinier Baas, Joris Roelofs, Nora Fischer, Michael Moore, Jonas Burgwinkel, Ben van Gelder, Petter Eldh, Marta Warelis en Tony Roe vormen speciaal voor Jazz te Gast nieuwe combinaties en nieuw materiaal. Zij presenteren dat op het festival in korte, frisse sets in de tuinen aan de Gast. Op deze vier ‘groene podia’ zijn dus unieke concerten te horen waarvan de invulling pas vlak voor het festival bekend is. In het onderstaande blokkenschema zijn deze podia daarom nog niet ingevuld.

Maar ook op de vier andere podia is superfrisse muziek te horen: TBA, Sanem Kalfa & George Dumitriu. Sebastian Demydczuk & Alex Simu spelen verschillende sets, en op de mainstage presenteert Janne Schra een bijzondere samenwerking met Noordpool Troupe! Een speciale Talentstage, biedt ruimte aan aanstormend talent uit de omgeving. In de fringe van het festival zijn programma’s voor amateurs, jong talent en schoolkinderen.

’s Avonds is een uniek slotconcert met de solisten van de ‘Green House’ en het Noordpool Orkest, hiervoor zijn kaarten te koop onder de knop kaartverkoop. Voor dit concert worden nieuwe arrangementen geschreven door Dave Douglas, Reinier Baas en anderen. Ook hier is dus gloednieuw materiaal te horen!!

Download hier de pdf versie